Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Angry Birds

Snart 50 milliarder downloads på App Store

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er ikke i tvivl om, at der sælges mange spil og apps til mobiler og i særdeleshed iDimserne. Apple nærmer sig dog snart hele 50.000.000.000 hentede Apps til iPhone og iPad, og det må siges at være et ganske imponerende tal.

I den anledning har Apple blandt andet lavet en liste over de bedst sælgende spil gennem tiderne. Ikke overraskende topper Angry Birds listen, der indeholder masser af casual-titler og puzzlere. Du kan se listen herunder.

Angry Birds
Fruit Ninja
Doodle Jump
Cut the Rope
Angry Birds: Seasons
Words With Friends
Tiny Wings
Angry Birds: Space
Plants vs. Zombies
The Game of Life: Classic Edition
Where's My Water?
Draw Something
Monopoly
Angry Birds: Star Wars
Skee-Ball
Scrabble
Uno
Minecraft: Pocket Edition
The Sims 3

Angry Birds

Skulle du ende som den, der downloader app nummer 50.000.000.000-50.000.000.050 så kan du vinde et gavekort på $10.000 eller et på $500, du kan læse mere om det her.

Med det beløb vil du måske endda kunne købe det dyreste IAP-våben i Gun Bros 2. Så det er bestemt værd at deltage, hvis du elsker freemium fra Glu.

Ganske snart vil du her på Gamereactor kunne læse om de 20 bedste spil til mobiler med en liste, som ekskluderer minispil og casual-titler, men giver fokus på de tunge drenge.

Relaterede tekster

2
Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

Angry Birds-udvikleren fyrer medarbejdere

NYHED. Skrevet af Lee West

Til de af jer, der synes, at det er gået for vidt med Angry Birds og som stadig ikke forstår at successen fortsætter for fuld fart, så er der muligvis godt nyt her. For...Indlæser mere indhold