Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fallout 76

Snart kan du migrere fra Bethesda Launcher til Steam

Bethesda er ved at sige farvel til deres launcher på PC.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Snart kan du sige helt og aldeles farvel til Bethesda Launcher. Ja, sidste år blev det afsløret, at som et led i Microsofts ejerskab af Bethesda, så dropper de nu deres eksklusive launcher på PC, og vil i stedet være at finde på Steam fremadrettet. Så hvornår kan du begynde at rykke dine spil over?

Det fremgår nu på Fallout-undersiden, at du kan påbegynde migrationen fra d. 27 april, og det gælder specifikt Fallout 76-spillere:

"Starting that day, Fallout 76 players will still be able to access the game through the Bethesda Launcher for a little while longer, but you will be unable to perform any real-money transactions, like purchasing Atoms or renewing a Fallout 1st membership."

Fra d. 11 maj kan man faktisk slet ikke logge ind i spillet fra Bethesda Launcher, for derfra kan spillet kun startes via Steam. Du kan læse mere om den praktiske del af flytningen lige her.

Fallout 76

Relaterede tekster

Fallout 76Score

Fallout 76

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Laursen har vadet ødemarken tynd, undertiden i selskab, men oftest alene. Fallout 76 er mere af det samme og dog så forskelligt. Læs mere her...

0
Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

Fallout 76 Som Singleplayer - Del 1

ARTIKEL. Skrevet af Kim Olsen

Redaktionens Fallout-fanboy og multiplayer-hader nummer 1 har taget et kig på Fallout 76 udelukkende spillet som var det det et normalt singleplayer-spil.Indlæser mere indhold