Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Samurai Shodown

SNK afslører nyt Samurai Shodown-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

SNK var næsten gået i glemmebogen for nogle år siden, men nu er spilfirmaet, kendt for deres kampspil, tilbage på kortet. I sidste uge fortalte vi om en mystisk nedtælling der var slået op på en underside til SNKs egen hjemmeside, og ved PlayStation LineUp Tour kom afsløringen.

Det viste sig at være et nyt spil i rækken af Samurai Shodown-spil; i Japan kaldet Samurai Spirits. Umiddelbart var der ingen konkret udgivelsesdato, foruden året 2019, og traileren fortalte også at alt fremvist var på et tidsligt arbejdsstadie, men ikke desto mindre lever serien. Den seneste udgivelse er over ti år gammel, og fik hård medfart af pressen.

Forhåbentlig lykkedes det SNK, i denne omgang, at fortsætte deres brave tilbagevenden med et succesfuld nyt kapitel i den klassiske kampsspilserie.

Traileren kan ses i videoen nedenfor.

HQ
Samurai Shodown

Relaterede tekster

3
Samurai ShodownScore

Samurai Shodown

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

SNK er tilbage. Det udtalte kitsch er til at føle på og de skøre idéer er i topform, dog på bekostning af hvad der kunne have været det mest unikke kampspil i år.

0
Samurai Shodown kommer snart til PC

Samurai Shodown kommer snart til PC

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Sidste år landede kampspillet Samurai Shodown i form af et reboot af det originale spil fra 1993. Dengang var spillet dog kun tilgængeligt på konsollerne og Google...

1
SNK afslører nyt Samurai Shodown-spil

SNK afslører nyt Samurai Shodown-spil

NYHED. Skrevet af Søren Svanhof

SNK var næsten gået i glemmebogen for nogle år siden, men nu er spilfirmaet, kendt for deres kampspil, tilbage på kortet. I sidste uge fortalte vi om en mystisk...Indlæser mere indhold