Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Vanguard

Snydere kan nu ikke se deres modstandere i Call of Duty: Vanguard

Held og lykke, snydere....

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er svært at bekæmpe snydere, og vi har adskillige gange set hvordan det nærmest kan aflive et ellers livligt community, hvis ikke udviklere og de teknologier de vælger at implementere holder snydere for døren.

Activision Blizzard, og de ansvarlige Call of Duty-studier, afslørede sidste år Ricochet-initiativet, et ret omfattende anti-cheat system, der skal gøre det en del sværere aktivt at snyde og slippe afsted med det i Call of Duty-spil.

I en ny opdatering fortæller de nu, at i eksempelvis Call of Duty: Vanguard bruger de nu et spændende nyt våben mod snydere. De bruger nemlig såkaldt "Cloaking", der gør at snydere nu aktivt ikke kan se deres modstandere. Det fungerer lidt på samme måde som deres Damage Shield, som tidligere har gjort det umuligt for snydere helt at dræbe modstandere i kamp.

"With Cloaking, players that are detected to be cheating can find themselves unable to see opposing players in the game world. Characters, bullets, even sound from legitimate players will be undetectable to cheaters. Legitimate players, however, can see cheaters impacted by cloaking (generally, they'll be the players you see spinning in circles hollering, "Who is shooting me?!") and can dole out in-game punishment."

Dette er alt sammen for at straffe snydere uden direkte at bandlyse dem.

Call of Duty: Vanguard

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold