Dansk
Gamereactor
nyheder

Sommerkonkurrencer: Cooler Master-kit

Vi sparker vores sommerkonkurrencer i gang med en præmie fra Cooler Master.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er blevet juli, det er det altså, og selvom at der findes et lettere spartansk udvalg af større spiludgivelser frem mod udgangen af august, så kan de fleste vist blive enige om at spilbranchen, ligesom alle andre brancher, er gået lidt på sommerferie. Derfor sparker vi også gang i vores sommerkonkurrencer, hvor du kan vinde et par præmier om ugen. Det fungerer på samme måde som vores julekalender - spørgsmål i kommentarfelt der skal besvares - og vi ser frem til at læse jeres besvarelser.

Det eneste vi vil sige på faldrebet, og vi indsætter denne generiske besked i hver af konkurrencerne henover juli, er at vi trækker vindere som noget af det første når Magnus vender tilbage i begyndelsen af august. Vi forsøger derefter at bevæge os langt hurtigere end sidst, og vi beklager igen ventetiden sidste år. Okay, lad os komme i gang.

Dagens præmie er et lækkert sæt produkter fra ingen ringere end Cooler Master, der har sat et lækkert HAF 700 White-kabinet på højkant, og det får selskab af en Hyper 622 Halo White-køler, så du er på vej imod et lækkert nyt PC build.

Hvis du byggede en hel ny, kraftfuld PC i dag, hvilket spil ville du så lægge ud med?

Sommerkonkurrencer: Cooler Master-kit


Indlæser mere indhold