Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fantasy Life

Søndagsspecial: 3DS - Fantasy Life

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er tilforladeligt og ganske hyggeligt. Man kunne fristes til at konstatere, at det er som Hay Day, hvis dét ellers var et godt spil. Folkene bag Layton-serien har kastet sig over rollespilsgenren med Fantasy Life, og det er der kommet et rigtigt hyggeligt spil ud af. En mere præcis beskrivelse ville dog nok være at Fantasy Life byder på mere rollespil af den slags, som Animal Crossing har gjort så populært.

Det er en stor verden, som man bydes på i Fantasy Life, og der gemmer sig masser af opgaver, opgraderinger og udfordringer i det anderledes rollespil.

Savner du et hyggeligt spil, hvor friheden er i fokus og du kan kaste timer efter jagten på nye våben og bedre udstyr i farveladeglade omgivelser, så er dette valget til 3DS.

Fantasy Life
HQ

Relaterede tekster

3
Fantasy LifeScore

Fantasy Life

ANMELDELSE. Skrevet af Fredrik Säfström

Fantasy Life er lavet af skaberne bag Professor Layton-serien. Det er et spil, der lader dig leve livet, præcis som du vil have det. Fredrik har spillet og deler karakter ud.

1
Søndagsspecial: 3DS - Fantasy Life

Søndagsspecial: 3DS - Fantasy Life

NYHED. Skrevet af Lee West

Det er tilforladeligt og ganske hyggeligt. Man kunne fristes til at konstatere, at det er som Hay Day, hvis dét ellers var et godt spil. Folkene bag Layton-serien har...Indlæser mere indhold