Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Professor Layton and the Miracle Mask

Søndagsspecial: 3DS - Professor Layton and the Miracle Mask

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Professor Layton and the Miracle Mask kan ved første øjekast ligne et rollespil eller for den sags skyld et klassisk eventyrspil, men serien er mest af alt en række små gåder af den slags, man ville forvente at finde i en opgavehæfte fra Mensa.

Men kædet sammen med en grafik, og ikke mindst en lækker stylus-styring, byder Professor Layton-serien på en fornøjelig og ganske underholdende udgave af den slags puzzle-opgaver. Selvom alle seriens spil fungerer hver for sig, er der stadig en forlængelse af fortællingen om figurerne at finde i de mange spil. I dette spil (som er det nyeste) får du dog en del mere baggrundshistorie om spillet helte.

Dette spil er derfor et fornuftigt udgangspunkt, hvis du vil lære den finurlige professor bedre at kende. Er du ligeglad med historien kan du se frem til en bunke hjernevridende puzzles, der er som skabt til den lille håndholdte Nintendo-konsol.

Professor Layton and the Miracle MaskProfessor Layton and the Miracle Mask

Relaterede teksterIndlæser mere indhold