Dansk
Gamereactor
nyheder
Batman: Arkham City

Søndagsspecial: Musikken fra Batman: Arkham City

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi slutter denne uges søndagsspecial af med den helt store. Efter Hans Zimmers fortræffelige arbejde på den anmelderroste Dark Knight-trilogi, stod Batman Arkham City, efterfølgeren til det storslåede tredjepersons-actionspil Arkham Asylum, overfor en næsten umulig opgave: at skabe endnu et definitivt Batman score, der stod på skulderene af Zimmers mørke toner uden at overskygge eller plagiere.

Med andre ord havde Rocksteady sit for, men da hovedmenuen for Arkham City løb over skærmen, var det tydeligt at de havde knækket koden. Scoret låner Zimmers hurtige og febrilske strygerarrangementer, men er mere storladent og mere filmisk end sin Hollywood-tvilling, og dette gør Arkham City til den perfekte afslutning på dagens special. Det er nemlig et af de bedste spilsoundtracks nogensinde.

Til sidst vil vi naturligvis gerne læse i kommentafeltet herunder, om der var et spil du savnede på listen, hvad din favorit er, eller noget helt tredje omkring spilmusik.

HQ

Relaterede tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Efterfølgeren til Årets Spil 2009 er endelig landet. Rasmus har iført sig kappe og maske for at fortælle alt om den kappeklædte hævners nye eventyr i Batman: Arkham City.

Stort påskeudsalg på Xbox Live Marketplace

Stort påskeudsalg på Xbox Live Marketplace

NYHED. Skrevet af Lee West

Major Nelson fortæller nu, at der er masser af påsketilbud til Xbox 360-ejere på Xbox Live Marketplace. Der bydes både på spil og DLC under udsalget, og rabatterne...Indlæser mere indhold