Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield 3

Søndagsspecial: Musikken fra Battlefield 3

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Musik, der kan sætte gang i spilleren, kommer tit fra de mærkeligste steder. Battlefield-serien, svenske DICE studios' gigantiske multiplayer skydespil-franchise, har altid været kendt for at benytte sig af skæve lydbilleder for at opnå maksimal effekt. Mest effektivt blev det dog i Battlefield 3's tilfælde, da det første gang blev afsløret på E3-messen, med et pulserende elektronisk kraftsammenstød af et musikalsk score, der både hypnotiserede og satte gang i et adrenalinchok af dimensioner.

Centralt er den pumpende stortromme, der fungerer som en slags krigstromme inden de mange soldater skal i krig. Det er anderledes og effektivt, og tog sig særdeles godt ud i biografen, hvor traileren for spillet kørte over de danske lærreder i månedsvis.

HQ

Relaterede tekster

5
Battlefield 3 - Back to KarkandScore

Battlefield 3 - Back to Karkand

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Første DLC-pakke til Battlefield 3 er landet. Nogle får den gratis, men hvis du ikke er blandt de heldige, vil du sikkert gerne vide om den er pengene værd. Svaret får du her.

Battlefield 3 (konsol)Score

Battlefield 3 (konsol)

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Rasmus er draget i kamp med Battlefield 3 igen, for denne gang at nærstudere Playstation 3- og Xbox 360-udgaverne af spillet. Læs alt her.

5
Battlefield 3 er gratis på Origin

Battlefield 3 er gratis på Origin

NYHED. Skrevet af Lee West

Når du nu alligevel højest sandsynligt holder fri i dag, så kan du måske bruge tiden på at installere Battlefield 3. Spillet er nemlig ganske gratis at hente på butikken...Indlæser mere indhold