Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Deus Ex: Human Revolution

Søndagsspecial: Musikken fra Deus Ex: Human Revolution

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mass Effect har de store rumoperaambitioner og Limbo har de ambiente lyde, men hvad nu hvis man kombinerede de to? Resultatet finder du i Deus Ex: Human Revolution, der bare i hovedmenuen udviser en perfekt blanding af bastung synth og syngende strygere.

Musikken var en perfekt kompagnon til dette vidunderlige tredjepersons-actionrollespil hvor store spørgsmål som robot/menneske-etik og verdens forhold til teknologi, blev taget op til diskussion. Det er et perfekt møde mellem science-fiction lydenes skurren, og det klassiske bløde design. Deus Ex's soundtrack var bare ét af de mange aspekter, der gjorde spillet til en uforglemmelig oplevelse.

HQ

Relaterede tekster

Deus Ex: Human RevolutionScore

Deus Ex: Human Revolution

ANMELDELSE. Skrevet af Lasse Borg

Bedre sent end aldrig. Vi anmelder Deus Ex. Vi kvitterer med to anmeldelser: en fra Lasse og en fra Gillen. Læs dem begge her og fortæl os så om I er enige.Indlæser mere indhold