Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: Combat Evolved Anniversary

Søndagsspecial: Musikken fra Halo

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi kommer ikke rundt om filmmusikken uden at berøre klassikkerne. Halo-serien, den Xbox-eksklusive skydespilsserie, hvor du styrer den ikoniske Master Chief-soldat. Det er, siden debuten i 2001, gået hen og er blevet blevet en af industriens mest elskede serier, og det skyldes gradvist debutens vidunderlig hovedtema.

Gregoriansk kor, hurtige lyse strygere og hårde perkussion-slag lagde an til et brag af en action-titel, og Halo leverede på alle tænkelige måder. Halo's tema formår både at fange rummets underfundige tomhed, men sætter samtidig gang i spilleren. Hvis man er interesseret i filmmusik og spilmusik, må man gøre stop her.

HQ

Relaterede tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

For 10 år siden ændrede verden sig for mange gamere. Her udkom det oprindelige Halo: Combat Evolved på konsol og fungerede. Nu er det tid til genfødslen.

Halo vs Halo Anniversary

Halo vs Halo Anniversary

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat de to udgaver af Halo op side om side. Hvis du vil se hvor mange forbedringer der gemmer sig i Halo Anniversary, så er det bare at kigge med her.Indlæser mere indhold