Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic Adventure

Sonic Adventure til XBLA

Er Dreamcast-eventyret mon på vej?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom både Xbox Live Arcade og Playstation Network er fyldte med lækre spiloplevelser, er der stadig en kilometerlang liste af spil som vi håber på finder deres vej til servicerne. Et af dem er Dreamcast lanceringsspillet Sonic Adventure som nu meget vel kan være på vej til Xbox Live Arcade, hvis man skal tro siden SegaOnline.nl.

Skulle det vise sig at være sandt, håber vi naturligvis på at Sonic Adventure kun er det første af flere Dreamcast-titler som finder vej til de nye konsoller, og vi venter i mens spændt på Jet Set Radio, Powerstone og måske endda Ready 2 Rumble.

Sonic Adventure

Relaterede tekster

Sonic AdventureScore

Sonic Adventure

ANMELDELSE. Skrevet af GameReactor

Der er ingen tvivl om at Sonic er et at de bedste spil, der er lavet i lang tid. Det overstiger mine forventninger til maskinens formåen, og er et perfekt eksempel på at man sagtens kan konverterer et 2D spil til en 3D verden.

Sonic Adventure DX - nye screens

Sonic Adventure DX - nye screens

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så er der igen nye screens fra Sega’s optimerede udgave af det oprindelige Sonic Adventure, der tog Dreamcast med storm. Under navnet DX gemmer der sig et optimeret spil med flottere grafik og en del små overraskelser i posen.

Sonic Adventure DX på vej

Sonic Adventure DX på vej

NYHED. Skrevet af Rasmus Berg

Så har Sega udsendt de første screenshots fra deres seneste Sonic spil som forventet er op vej til GameCube. Under navnet Sonic Adventure DX gemmer der sig endnu et hæsblæsende spil der kan linkes med den kommende udgave til Game Boy Advance.Indlæser mere indhold