Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Sonic drager til Minecraft

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når man fylder 30, er der mange, der overvejer at sætte tempoet lidt ned oven på de vilde tyvere. Til denne kategori hører Sonic the Hedgehog dog ikke, da han for nyligt fejrede sin 30-års fødselsdag med at kaste sig ud i en stribe nye eventyr her i blandt det spændende Sonic Rangers, der udkommer i 2022.

Men måske den hektiske aktivitet i virkeligheden er et tegn på en midtvejskrise? I hvert fald prøver det blå pindsvin desperat at forblive hip, og som det seneste tiltag er han nu dukket op i et af det seneste årtis hotteste fænomener, Minecraft.

Sonic har ikke set så pixeleret ud siden 90'erne, og umiddelbart passer ham og hans venner, Knuckles, Tails og Amy Rose, glimrende ind i spillets retro-inspirerede verden. Den evige rival Dr. Robotnik har selvfølgelig også taget turen over til Minecraft.

Sonic the Hedgehog-DLC'en bringer en masse klassiske niveauer fra Mega Drive til live i 3D, og der er også lovet en række overraskelser. Du kan få et smugkig på udvidelsen herunder eller allerede nu købe den, for hvad der svarer til otte dollars.

HQ
Minecraft
MinecraftMinecraft
MinecraftMinecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.Indlæser mere indhold