Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic the Hedgehog

Sonic får en pause

Det blå pindsvin skal på ferie

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det lader til at Sega langt om længe har opdaget det samme som os, nemlig at Sonic-spillene bare ikke er sjove og at det ikoniske blå pindsvin har brug for en længere ferie. Segas præsident Simin Jeffery sagde i hvert fald følgende til Newsweek:

HQ

"Der kommer ikke flere Sonic-spil ud på nogen som helst platform i et godt stykke tid, for vi føler, at det er på tide, at vi genopfinder Sonic, så han igen er tidssvarende. Dog skal det siges, at selv med det i mente, så har både Xbox 360 og PlayStation 3-udgaverne af Sonic the Hedgehog solgt rigtig godt. Sonic er stadig en charmerende karakter og der er stadig meget kærlighed til ham derude blandt forbrugerne."

Sonic the Hedgehog

Relaterede tekster

6
Sonic the HedgehogScore

Sonic the Hedgehog

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Segas gamle kending er på farten igen, men glæd dig nu ikke for tidligt. Martin har spillet sig gennem det seneste spil og er absolut ikke imponeret...

4
Nu kan du købe Sonic-håndcreme

Nu kan du købe Sonic-håndcreme

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Hvis du nogensinde har kigget dig omkring på dit badeværelse og tænkt "Jeg ville ønske at flere af de produkter jeg bruger havde Sonic-tema", jamen så behøver du ikke at...Indlæser mere indhold