Dansk
Gamereactor
nyheder
Farpoint

Sony afslører PlayStation VR-våben

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når nu dit spritnye PlayStation VR-headset ankommer d. 13 oktober, så kan det meget vel være, at det er skydespillene som er den genre der trækker, men her støder du ind i et problem, for bruger du PlayStation Move-controllere, eller sågar en helt almindelig DualShock 4? Det rigtige svar er ingen af delene, for nu kan du få en særlig Gun-controller, som Sony har designet særligt til VR-brug.

Den hedder PlayStation VR Aim, og PlayStation afslørede nemlig i forbindelse med E3 ovre på deres blog, at denne nye, særlige controller skal bruges sammen med et nyt VR-spil kaldet Farpoint, og at flere projekter under udvikling snart vil understøtte denne.

Medstifteren bag Farpoint-udvikleren Seth Luisi har til og med udgivet et billede af den, og skriver at controlleren producerer 1 til 1 tracking, og at med denne kan du sigte i Farpoint, præcis som du ville almindeligt, udenfor den digitale verden.

Herunder kan du se billedet, samt den første trailer for Farpoint.

Farpoint
HQ

Relaterede tekster

3
FarpointScore

Farpoint

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Farpoint skal revitalisere PlayStation VR som habil spilplatform. Er det lykkedes?

0
Farpoint får gratis DLC

Farpoint får gratis DLC

NYHED. Skrevet af Andreas Juul

Lidt mindre end en måned efter sin udgivelse, får Farpoint sin første gratis DLC-pakke kaldet Cryo Pack. Spillere kan downloade DLC'en på PlayStation Store og få adgang...Indlæser mere indhold