Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Earthless
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Gran Turismo 6

   Sony annoncerer GT Academy 2015

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Sony har netop annonceret den syvende udgave af GT Academy, en konkurrence der forsøger at skabe en professionel racekører ud af talentmassen af amatørspillere der kører Gran Turismo 6.

   Første fase af konkurrencen begynder i dag på Playstation 3, og vil til sidst ende med liveevents i den virkelige verden.

   De bedste fra hvert land vil skulle spille mod hinanden i en såkaldt Race Camp der i år bliver på Yas Marina banen i Abu Dhabi. Spillerne skal konkurrerer i rigtige racerbiler fra Nissan, og vinderen vil få sit livs chancen for at forsøge at ende som professionel racerkører.

   Deltagerne skal være over 18 år, men der er desværre ingen nordiske lande på listen over "godkendte" deltagerlande:

   France, Italy, Germany, UK, Spain, Portugal, Netherlands, Belgium, Luxembourg, Poland, Hungary and the Czech Republic.

   Der er flere detaljer på hjemmesiden for Gran Turismo.

   Så kræver det bare et dobbelt statsborgerskab tilhørende et af de på listen nævnte lande.

   Gran Turismo 6

   Relaterede tekster

   Gran Turismo 6Score

   Gran Turismo 6

   ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

   Polyphony Digital er klar med det sjette kapitel i den klassiske Gran Turismo-serie, men har de formået at sende serien på rette kurs igen? Læs med her og få svaret.

   3
   Sony annoncerer GT Academy 2015

   Sony annoncerer GT Academy 2015

   NYHED. Skrevet af Ricardo C. Esteves

   Sony har netop annonceret den syvende udgave af GT Academy, en konkurrence der forsøger at skabe en professionel racekører ud af talentmassen af amatørspillere der kører...

   3
   Mere indhold til Gran Turismo 6

   Mere indhold til Gran Turismo 6

   NYHED. Skrevet af Lee West

   Sony har nu via den europæiske PlayStation-blog annonceret at Gran Turismo 6 får en ny patch i dag, der byder på en del mere indhold. Således kan man ræse løs med...   Indlæser mere indhold