Dansk
Gamereactor
nyheder

Sony arbejder angiveligt på en håndholdt der kan spille PS4-spil

Vi har hørt ret konkrete rygter om en ny håndholdt i flere år nu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I forhold til Sonys potentielle tilbagevenden til det håndholdte marked, så er der efterhånden ret meget røg i køkkenet, så vi forventer at der er noget om snakken. Men hvilken slags enhed bliver det egentlig? Ja, det er vi måske kommet lidt mere ind på livet af nu.

En russisk journalist ved navn Anton Logvinov påstår nemlig at vide noget om den kommende konsol. Normalt ville man ikke skænke ham en tanke, men som det er blevet påpeget via Resetera, så var han den allerførste der afslørede at PlayStation-eksklusiver ville lande på PC.

Han påstår at der her er tale om en håndholdt der er kraftfuld nok til at spille PS4-spil. Brugerne på forummet har oversat hans russiske artikel til dette:

"By the way, I can confirm that Sony is preparing a new PSP for release, but damn - there are only PS4 games in the launch lineup, which are generally available on PC, and therefore on SteamDeck. Retail chains, by the way, are quite sceptical. Either Sony is doing something completely, or they are still keeping secrets from their partners."

Vi tænker at en potentiel håndholdt også ville tilbyde overlegen streaming fra en PS5-konsol ligesom en Portal, og også tilbyde en form for cloud gaming, så måske er der lidt mere i det?

Hvad tror du?

Sony arbejder angiveligt på en håndholdt der kan spille PS4-spil


Indlæser mere indhold