Dansk
Gamereactor
nyheder
MLB The Show 21

Sony: "Det var MLB's beslutning at udgive MLB: The Show 21 på Xbox"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har i mange år eksklusivt udviklet MLB The Show-serien via deres San Diego-studie, og som naturligvis derfor udelukkende har været tilgængeligt på PlayStation-platforme. Men det ændrer sig nu, fordi MLB The Show 21 ankommer på Xbox for første gang i lang tid, og det kommer til og med på Game Pass også.

Det er lidt bizart at se, et Sony-udviklet spil lande på Game Pass på lanceringsdagen, men åbenbart er dette ikke et stort samarbejde de to konkurrenter igennem, men MLB, altså Major League Baseball, der tog beslutningen.

I et interview med Inverse fortæller en Sony-repræsentant, at det var MLB der traf beslutningen om at lancere på Xbox og Game Pass.

"As part of the goal for this year's game, MLB decided to bring the franchise to more players and baseball fans. This decision provides a unique opportunity to further establish MLB The Show as the premier brand for baseball video games."

Spillet lander d. 20 april.

MLB The Show 21

Relaterede tekster

6
MLB The Show 21Score

MLB The Show 21

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Andersen

San Diego Studios svinger denne gang battet både på PlayStation, og for første gang Xbox, men er det et homerun, eller bevæger vi os direkte ind i triple play?Indlæser mere indhold