Dansk
Gamereactor
nyheder

Sony fyrer 250 medarbejdere der specifikt arbejder med fysiske diske

Mon dette signalerer enden på PlayStation-konsoller med diskdrev?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony sælger lige nu en PlayStation 5-konsol med et diskdrev, men alt begynder at pege i retning af at Microsoft helt vil udfase det, og dermed understøttelse af fysiske spil, indenfor en overskuelig tidsramme, og spørgsmålet er så nu om Sony vil følge trop.

Wario64 kan rapportere, baseret på en konkret artikel fra japanske Mainichi, at Sony netop har fyret 250 medarbejdere i den afdeling af virksomheden der specifikt arbejder med diskmedier, altså Blu-Ray formatet blandt andet.

Men det er ikke alt, for rapporten melder også at Sony på sigt vil indstille produktionen af diske, diskdrev og enheder der bruger disse medier, og det inkluderer jo så også PlayStation.

"Sony will cut ~250 jobs from its recordable media business' key manufacturing hub amid a decline in demand for traditional storage formats and will gradually cease production of optical disc storage media products, including Blu-ray discs, according to sources," siger Wario64.

Vi har ikke fået en konkret melding, det skal siges, og Sony vil uden tvivl ikke be- eller afkræfte for ikke at hindre det nuværende salg af fysiske PS5-spil, men vi må se.

Sony fyrer 250 medarbejdere der specifikt arbejder med fysiske diske


Indlæser mere indhold