Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Sony kan ikke se værdien i EA All Access

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Skal man tro nye udtalelser som Sony er kommet med til Game Informer, fik den japanske gigant også muligheden for at hægte sig på det tiltag som vi tidligere i dag kunne fortælle EA og Microsoft inden længe ville stå klar med.

Den japanske gigant kunne dog angiveligt ikke se værdien i det og sagde derfor "nej tak":

"We evaluated the EA Access subscription offering and decided that it does not bring the kind of value PlayStation customers have come to expect."

"We don't think asking our fans to pay an additional $5 a month for this EA-specific program represents good value to the PlayStation gamer."

I stedet fortæller Sony-repræsentanten hvordan antallet af PlayStation Plus-medlemmer er steget med mere end 200% siden lanceringen af PlayStation 4, og mon ikke det er der viljen til ikke at indgå i EA-tiltaget i højere grad skal findes?

Sony kan ikke se værdien i EA All Access


Indlæser mere indhold