Dansk
Gamereactor
nyheder
ARK: Survival Evolved

Sony og Microsoft betalte flere millioner dollars for at give ARK: Survival Evolved "gratis" bort til abonnenter

Retsindberetning giver et sjældent indblik i økonomien bag Game Pass og PS Plus

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvor meget Sony og Microsoft betaler til tredjepartsstudier for at få spil med i abonnementsordningerne Xbox Game Pass og PS Plus, er normalt noget alle parter går ret stille med dørene omkring.

Nu er det dog kommet frem, præcist hvor meget de to konsolproducenter har betalt for at sikre sig tidsbegrænsede rettigheder til det populære overlevelsesspil ARK: Survival Evolved.

Det er Kotaku-journalisten Ethan Gach, der på Twitter afslører tallene med baggrund i en indberetning til U.S. Securities and Exchange Commission fra Snail Games USA, der ejer Ark-udvikleren Studio Wildcard.

I alt betalte Sony $3,5 millioner for at give spillet til PS Plus-medlemmer tilbage i marts, mens Microsoft betalte $2,5 millioner for at forsat at have spillet på Xbox Game Pass i årets første halvdel - det fulde beløb for den aftale må derfor antages at være langt højere.

Det fremgår også, hvis man dykker dybere i indberetningen, at det kommende ARK 2 kommer til at være tre år på Xbox Game Pass i henhold til en indgået aftale mellem Snail Games USA og Microsoft.

ARK: Survival Evolved

Relaterede tekster

4
ARK: Survival EvolvedScore

ARK: Survival Evolved

ANMELDELSE. Skrevet af Ford James

Det overraskende hit er ankommet i færdig version på konsollerne - men hvordan er det endelige produkt?Indlæser mere indhold