Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Order: 1886

Sony registrerer nyt The Order: 1886-varemærke

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der var vist ingen tvivl om at udvikleren Ready at Dawn formåede at skabe et både interessant univers med PlayStation-eksklusiven The Order: 1886, og at det univers tog sig virkelig godt ud rent grafisk.

Men det var både for ensformigt, lineært og ultimativt for kort til rigtig at sætte sig hos spillere verden over, så anmeldelser og salgstal var tilsyneladende ikke tilfredsstillende nok. Rygterne har dog svirret om en potentiel efterfølger en dag, og det lader ikke til at Sony er færdige med varemærket i hvert fald.

Som adskillige medier har noteret, så lod Sony faktisk varemærket dø ud for nylig, men har så sent som i starten af december registreret det på ny (via Novice).

Det betyder ikke nødvendigvis at Sony arbejder på mere The Order, men noget tyder i hvert fald på at de gerne vil værne om seriens varemærke.

The Order: 1886

Relaterede tekster

The Order: 1886Score

The Order: 1886

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Ready at Dawns actioneventyr er nu endelig parat, og vi har fældet dommen over det PS4-eksklusive spilIndlæser mere indhold