Dansk
Gamereactor
nyheder
Rise of the Ronin

Sony trækker Rise of the Ronin fra det Sydkoreanske marked

Det skulle angiveligt skyldes spillets skildring af en kontroversiel historisk karakter i spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rise of the Ronin kommer til PlayStation 5 den 22. marts, men Sony har valgt at trække spillet fra det Sydkoreanske marked og alt marketingmateriale er nu blevet fjernet fra landet.

Sony har ikke givet nogen officiel forklaring på, hvorfor spillet nu ikke vil udkomme i Sydkorea, men det skulle angiveligt være på grund af spillets skildring af den historiske personlighed Shōin Yoshida, som er en kontroversiel skikkelse i Korea.

Yoshida støttede en række politiske aktivister i Japan, som genoprettede det imperialistiske styre i Japan i 1868. Han var også en fortaler for erobringen af Korea, som var under japansk styre fra 1910 til 1945.

HQ

Oven i dette, så sammenlignede Team Ninja game producer og game director Fumihiko Yasuda Yoshida med den græske filosof Sokrates i en behind the scene video om Rise of the Ronin, som heller ikke er faldet i god jord i Sydkorea. På grund af Yoshidas indflydelse i Japan, så betragtes Yoshida som en kontroversiel figur i Korea og derfor er hans rolle i Rise of the Ronin blevet kritiseret af flere koreanske medier. Sony har nu valgt at trække spillet fra det Sydkoreanske marked.

Det er dog ikke officielt fra Sony, at dette skulle være grunden, men Sony har bekræftet, at spillet ikke udkommer i Sydkorea.

Rise of the Ronin

Relaterede tekster

Rise of the RoninScore

Rise of the Ronin

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Team Ninja blander Soulslike og Tsushima i deres første open world-titel med både gode og mindre gode resultater til følge.Indlæser mere indhold