Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 5

Sony udvider Platinum-serien

4 nye spil i handlerne

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har i en pressemeddelelse annonceret at de tilføjer 4 nye spil til deres Platinum serie. Gran Turismo 5, Little Big Planet 2, Motorstorm: Apocalypse og Killzone 3 er de fire spil som udkommer som Platinum spil.

Platinum-serien, er en billigere udgave af et succesfuldt PlayStation 3 spil. Spillene skal have solgt over 400.000 udgaver i løbet af et år, for at kunne udkomme som Platinum-spil.

Gran Turismo 5

Relaterede tekster

Gran Turismo 5Score

Gran Turismo 5

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Efter fem og år otte måneders venten har Gamereactors racing-orakler endelig sat karakter på Gran Turismo 5. Årets bedste spil eller en skuffelse? Læs anmeldelsen og få svaret!

Gran Turismo 5: PrologueScore

Gran Turismo 5: Prologue

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

Polyphony giver en forsmag på GT 5's optimerede bilfysik og fremragende fartfornemmelse. Henrik har været ude på asfalten og give den gas...Indlæser mere indhold