Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Sony under angreb: Hackergruppe har angiveligt stjålet 6000 filer og vil sætte dem til salg online

Sony har ikke kommenteret på sagen endnu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En ransomware-gruppe har angiveligt brudt igennem Sonys sikkerhedssytemer og kompromitteret "alle systemer" i virksomheden. Selvom det endnu ikke er blevet bekræftet, rapporterer cybersecurityconnect.com, at den cyberkriminelle gruppe på deres hjemmeside påstår, at de vil sætte de kompromitterede data til salg.

Hackerne har som bevis delt skærmbilleder, der bekræfter angrebet den 28. september, selvom billederne ikke afslører nogen oplysninger, der kan påvirke virksomheden direkte. De ønsker dog at sætte mere end 6.000 filer til salg, som kan være blevet hentet ulovligt fra Sonys servere. Disse omfatter systemlogfiler, Java-ressourcer og HTML-filer.

I øjeblikket har de ikke sat en pris på nogen af delene, men de har dog efterladt flere kontaktlinjer til potentielle købere af de stjålne oplysninger.

Tilbage i 2011 blev Sony udsat for et andet stort hackerangreb, hvor mere end 77 millioner brugerkonti og personlige data og bankdata blev kompromitteret, hvilket førte til en nedlukning af PlayStation Network i tre uger. Denne gang er Sony ikke kommet med en officiel udtalelse, der bekræfter angrebet, men vi vil fortsætte med at overvåge situationens udvikling og melder straks ud, hvis der er noget i denne uheldige sag, der kan påvirke forbrugerne.

Sony under angreb: Hackergruppe har angiveligt stjålet 6000 filer og vil sætte dem til salg online


Indlæser mere indhold