Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank

Sonys Play at Home-initiativ vender officielt tilbage med gratis spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I begyndelsen af 2020, da COVID-19 først gik i land i vesten, så lancerede Sony et globalt initiativ ved navn Play at Home, som var lidt ekstra godter til alle dem der for første gang blev tvunget hjem fra arbejde og skole. De gav blandt andet Uncharted: The Nathan Drake Collection og Journey væk ganske gratis.

Og nu vender det initiativ tilbage. Sony har afsløret via et indlæg på Playstation Blog, at de nu vil sparke gang i programmet igen, der skal vare fra marts til juni, hvor der løbende tilbydes gratis "games and entertainment".

I marts starter det med Ratchet & Clank, der udkom på PS4 tilbage i 2014. Spillet er tilgængeligt for alle PlayStation-ejere fra d. 1marts. Desuden tilbydes der også længere prøveperioder på Funimation og Walkanim fra d. 25 marts.

Sony kommer til at afsløre mere information om kommende Play at Home-titler "in the coming weeks".

Ratchet & Clank

Relaterede tekster

Ratchet & ClankScore

Ratchet & Clank

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ratchet & Clank er tilbage, og denne gang på PlayStation 4. Har den dynamiske duo klaret overgangen?

Opdatering på vej til Ratchet & Clank

Opdatering på vej til Ratchet & Clank

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Insomniac Games har allerede to opdateringer i støbeskeen til det nye Ratchet & Clank som retter en masse fejl. Opdatering 1.03 er allerede blevet offentliggjort i USA og...Indlæser mere indhold