Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Soul Calibur IV

Soul Calibur IV

Har du harddisken klar?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Noget kunne tyde på at både Playstation 3 og Xbox 360 versionerne af det kommende Soul Calibur IV, vil kræve at du har plads til overs på harddisken.

Rygterne har indtil videre sagt at Playstation 3 versionen ville kræve en 6.5GB stor installation, plus en 2GB stor savegame fil. Det skulle dog sidenhen være blevet benægtet af Namco/Bandai, som lover at installation og savegame størrelserne, vil være tilsvarende andre spil på markedet.

For Xbox 360 ejere uden en harddisk, ser det dog dunkelt ud. Det er endnu ikke officielt bekræftet, men flere og flere rygter siger at en harddisk vil være påkrævet for overhovedet at få gang i spillet på konsollen.

Vi venter stadig på en officiel redegørelse fra Namco, og håber blot at spillets krav vil være rimelige, uanset hvilken konsol man ejer.

Soul Calibur IV
Soul Calibur IV
Soul Calibur IV
Soul Calibur IV
Soul Calibur IV
Soul Calibur IV

Relaterede tekster

Soul Calibur 4Score

Soul Calibur 4

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Sværd møder spyd, skjold og måske endda lyssværd, i Namcos polerede fjerde kapitel. Tanggaard har været en tur i arenaen...Indlæser mere indhold