Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Soul Calibur VI

Soul Calibur VI har mistet næsten 65 procent af dets spillerbase på Steam siden lanceringen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Soul Calibur VI modtog stor bevågenhed inden lancering, lader det til at det storstilet sjette kapitel i Soul Calibur-serien ikke har kunne holde på sin spillerbase; i hvert fald ikke på computeren. Ifølge Steam Charts har Soul Calibur VI mistet næsten 65 procent af sin spillerbase siden lanceringen, til trods for spændende nye karakterer som Geralt og 2B fra Nier: Automata.

Hvad dette skyldes, er kun til at gisne om. Efter lanceringen blev en række spilødelæggende fejl hurtigt fundet, hvor Bandai Namco ikke ligefrem var hurtige ude af vælten for at få dem rettet. Ligesom synes Bandai Namco også at have mere fokus på deres anden store kampspilstitel, Dragon Ball FighterZ.

Denne nedgang på 65 procent gælder dog kun Steam, da det ikke er til at vide hvorledes tallene ser ud på konsollerne. Uanset slap spillet også afsted med et flot 8-tal fra vores anmelder, der fortalte at til trods for sine utiltrækkeligheder, var spillet stadig forbandet godt.

Soul Calibur VI
HQ

Relaterede tekster

3
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

Uanfægtet af sine egne utilstrækkeligheder, står Soul Calibur VI som et af de bedste indspark til serien i lang tid. Ja, man fristes til at sige, at det er forbandet godt.Indlæser mere indhold