Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Soul Calibur VI

Soul Calibur VI runder to millioner solgte eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Soul Calibur har ikke helt samme fanskare som Tekken, Super Smash Bros. eller Street Fighter, men det det våbenbaserede kampspil er dog stadig ret populært.

Det seneste kapitel Soul Calibur VI fra 2018 blev tydeligvis ikke udviklet på det største budget, men udvikleren gjorde dog alligevel et glimrende stykke arbejde og blev belønnet med positive anmeldelser.

Heldigvis er den kommercielle succes heller ikke udeblevet, og via spillets officielle Twitter-konto meddeler Bandai Namco nu, at spillet har nået en flot milepæl:

"Transcending history as #SOULCALIBURVI has reached 2 million copies sold! Thank you to all of our fans for your continued support and may your soul still burn!"

Soul Calibur VI har fået to sæsonkort og er desuden tilgængeligt på Xbox Game Pass. Spillets gæstekarakter er Geralt of Rivia fra The Witcher-spillene.

Soul Calibur VI

Relaterede tekster

3
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

Uanfægtet af sine egne utilstrækkeligheder, står Soul Calibur VI som et af de bedste indspark til serien i lang tid. Ja, man fristes til at sige, at det er forbandet godt.Indlæser mere indhold