Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Soul Calibur VI

Soul Calibur VI Sæson 2-opdatering giver spillet en stor overhaling i næste uge

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Soul Calibur VI har forsigtigt luntet efter Tekken 7 som Bandai Namco's anden store kampspil, men nu ser spillet ud til endelig at træde frem i lyset. Efterfølgende en først-til-10 konkurrence mellem topspillerne Yuttoto og Shining Decopon, stod udviklerne med Motohiro Okube i spidsen frem for at løfte sløret for hvad Sæson 2 af spillet ville indeholde.

Udover en række quality-of-life opdateringer, følger også en parade af mekaniske ændringer og nye spilmekanikker. Den omdiskuterede Reversal Edge-funktion - som mange har givet tilnavnet 'sten-saks-papir'-funktionen - bliver ændret til at kun at virke når du rammer med et angreb. Ligeså får du i Sæson 2-opdateringen tilbude flere forsvarsmuligheder, med blandt andet Resist Impact. Derudover følger også en større balancering af helle rollelisten.

DLC 7 i rækken, Hilde, blev gennemgået af Okube selv, og afsløringen sluttede med en datering af hvornår spillere kunne forvente Sæson 2. Disse kommer til at vente længe, da opdatering selv rammer hylderne d. 25 november og Season 2 Pass umiddelbart ankommer dagen efter, med Hilde som spilbar karakter.

Kommer du til at samle Soul Calibur VI op igen, efter denne fornyelse?

HQ
Soul Calibur VISoul Calibur VISoul Calibur VI
Soul Calibur VI
Soul Calibur VISoul Calibur VISoul Calibur VISoul Calibur VI
Soul Calibur VISoul Calibur VISoul Calibur VISoul Calibur VI

Relaterede tekster

3
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

Uanfægtet af sine egne utilstrækkeligheder, står Soul Calibur VI som et af de bedste indspark til serien i lang tid. Ja, man fristes til at sige, at det er forbandet godt.Indlæser mere indhold