Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Assassin's Creed IV: Black Flag

Soundtrack-special: Assassin's Creed IV: Black Flag

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er svært at vælge mellem de mange Assassin's Creed-spil, især når danske Jesper Kyd gjorde så fremragende et arbejde med de tre Ezio-spil. Men da jeg tog mig selv i at nynne temaet fra Black Flag på vej ned for at hente frokost den anden dag, så var den sag ligesom afgjort (og så skader det heller ikke at pirater er seje).

Black Flag-soundtracket formår på fornem vis at udtrykke både frihed, optimisme og eventyrlyst, mens det samtidigt kan være barskt, hårdtslående og ubarmhjertigt - med andre ord indkapsler det perfekt spillets univers.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Relaterede tekster

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat sejl, skudt med kanoner, gravet efter skatte, sejlet på kryds og tværs i det caribiske hav, og levet det frie liv til søs. Nåhja, og snigmyrdet en masse tempelriddere.

4
GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

GOTY-opvarmningsspecial: 2013 - Plads 5

NYHED. Skrevet af Lee West

Nummer 5 fra Årets spil 2013... Black Flag er uanset format et pokkers underholdende sandkassespil, der er fyldt til randen med collectibles og sidemissioner. Lækker...

7
Mere Assassin's Creed til oktober

Mere Assassin's Creed til oktober

NYHED. Skrevet af Lee West

Assassin's Creed III, Assassin's Creed: Liberation HD og Assassin's Creed IV: Black Flag bliver nu samlet i en udgave kaldet Birth of a New World på PC, PS3 samt Xbox...Indlæser mere indhold