Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Deus Ex: Human Revolution

Soundtrack-special: Deus Ex: Human Revolution

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Denne søndagsspecial er dedikeret til soundtracks. Til spilmusik som har sat sig i os og er blevet ved med at spille for vores indre ører, selv efter konsollen var slukket og controlleren var lagt fra os.

Vi har udvalgt en stribe soundtracks, vi synes fortjener opmærksomhed (rækkefølgen er i øvrigt helt vilkårlig), og gjort det ud fra følgende kriterier:

1. Musikken skal være komponeret til spillet, ikke være taget andetsteds fra (dvs ingen radio-soundtracks fra Grand Theft Auto)
2. Den skal være tilgængelig et eller andet sted, så man lovligt kan købe og/eller downloade den. Hvis ikke andet er angivet, kan man sikkert finde musikken på iTunes, Spotify, Wimp eller lignende.
3. Undertegnede skal kunne lide musikken.

Første skud på stammen er Michael McCanns fremragende soundtrack til Deus Ex: Human Revolution. Store strygerflader, insisterende synthflader og temaer og melodistykker, der går rent ind. Hovedtemaet, også kaldet Icarus, gav os kuldegysninger, første gang vi hørte det - og det gør det stadig...

HQ

Relaterede tekster

Deus Ex: Human RevolutionScore

Deus Ex: Human Revolution

ANMELDELSE. Skrevet af Lasse Borg

Bedre sent end aldrig. Vi anmelder Deus Ex. Vi kvitterer med to anmeldelser: en fra Lasse og en fra Gillen. Læs dem begge her og fortæl os så om I er enige.Indlæser mere indhold