Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer 40,000: Space Marine

Space Marine co-op-detaljer

Co-op udvidelse lander til oktober

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikleren Relic har afsløret detaljerne omkring den planlagte co-op-udvidelse til deres spil Warhammer 40,000: Space Marine. Pakken lander tidligt i oktober, og bliver ganske gratis.

Co-op-pakken tilføjer en ny spiltype, kaldet Exterminatus, hvor op til fire spillere skal kæmpe mod orker og chaos-væsener. De tre klasser fra multiplayer-delen bliver tilgængelige i co-op, ligesom alle perks og unlocks også kan bruges. Ens progression i co-op tæller desuden med i multiplayer.

Co-op-delen vil i starten indeholde to scenarier, Assault on Hab Center Andreas og Escape from Kalkys Facility, der hver byder på adskillige arenaer. Det bliver altså ikke spillets singleplayer-kampagne, man kan spille i co-op.

Warhammer 40,000: Space Marine

Relaterede tekster

Warhammer 40,000: Space MarineScore

Warhammer 40,000: Space Marine

ANMELDELSE. Skrevet af Lasse Borg

Bekæmp grønhuder og slagt mariner når Relic byder på Space Marine. Lasse har spillet både singleplayer og multiplayer-delene og fortæller det hele her.

Hvem vinder vores Chain Sword?

Hvem vinder vores Chain Sword?

NYHED. Skrevet af Lee West

Det væltede ind med bidrag til vores store Space Marine-konkurrence. Vi har nu ryddet ud i bunken, og valgt en stak finalister. Men det er op til dig at vælge vinderen!Indlæser mere indhold