Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer 40,000: Space Marine

Space Marine-co-op ude nu

Exterminatus på PS3 og PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Har du savnet muligheden for at skyde orker sammen med dine venner i Space Marine? Så er svaret på dine bønner landet i dag, i form af DLC-udvidelsen Exterminatus til Warhammer 40,000: Space Marine.

Exterminatus tilføjer en co-op-del til spillet, hvor op til fire spillere i fællesskab skal nedkæmpe bølger af orker og chaos-styrker, i stil med den populære Horde-spiltype fra Gears of War-serien og en masse andre spil.

Exterminatus er gratis, og er ude nu på PC og PlayStation 3. Xbox 360-udgaven skulle komme "snart".

Warhammer 40,000: Space Marine

Relaterede tekster

Warhammer 40,000: Space MarineScore

Warhammer 40,000: Space Marine

ANMELDELSE. Skrevet af Lasse Borg

Bekæmp grønhuder og slagt mariner når Relic byder på Space Marine. Lasse har spillet både singleplayer og multiplayer-delene og fortæller det hele her.

Hvem vinder vores Chain Sword?

Hvem vinder vores Chain Sword?

NYHED. Skrevet af Lee West

Det væltede ind med bidrag til vores store Space Marine-konkurrence. Vi har nu ryddet ud i bunken, og valgt en stak finalister. Men det er op til dig at vælge vinderen!Indlæser mere indhold