Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Warhammer 40,000: Space Marine

Space Marine-demo denne måned

Få en tidlig smagsprøve

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

THQ og Relic Entertainment meddeler, at en demo af Warhammer 40,000: Space Marine lander senere denne måned. Demoen indeholder to baner fra spillets singleplayer-del, og lader dig blandt andet tæske en masse orker, og lege med spillets Jump Packs.

Demoen lander på PC og Xbox 360 den 23. august, mens PlayStation 3-udgaven lander dagen efter. Er man medlem af Honour Guard-fancommunityet, kan man få adgang til demoen allerede den 22. august, og har man forudbestilt spillet på Steam, skulle der være endnu tidligere adgang.

Ifølge pressemeddelelsen fra THQ, får det forudbestillende PC-folk mulighed for at spille demoen allerede fra den 18. august og hele weekenden igennem. For the Emperor!

Warhammer 40,000: Space Marine

Relaterede tekster

Warhammer 40,000: Space MarineScore

Warhammer 40,000: Space Marine

ANMELDELSE. Skrevet af Lasse Borg

Bekæmp grønhuder og slagt mariner når Relic byder på Space Marine. Lasse har spillet både singleplayer og multiplayer-delene og fortæller det hele her.

Hvem vinder vores Chain Sword?

Hvem vinder vores Chain Sword?

NYHED. Skrevet af Lee West

Det væltede ind med bidrag til vores store Space Marine-konkurrence. Vi har nu ryddet ud i bunken, og valgt en stak finalister. Men det er op til dig at vælge vinderen!Indlæser mere indhold