Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Spacestation Gaming har endelig annonceret sin fornyede Rainbow Six: Siege liste

Holdet vil forsøge at vende tilbage til vindende måder med denne opdaterede line-up.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens Spacestation Gaming har eksisteret som et tophold i Rainbow Six: Siege-rummet i løbet af de sidste par år, har det ikke været holdet, der har slået, som det var i 2020. Så nu hvor 2023 Six Invitational er bag os (hvor SSG ikke nåede kvartfinalen), har holdet annonceret en fornyet line-up for resten af året og i spidsen for 2024 Six Invitational.

Som afsløret over Twitter har SSG styrket sit hold med tre nye medlemmer, en analytiker og en træner, alt sammen da det ser ud til at vende tilbage til sin position som et ægte tophold i den Siege konkurrencedygtige verden.

Tilføjelserne til holdet er; Bryan "Merc" Wrzek, Roman "Forrest" Breaux og Jack "J9O" Burkard på den aktive liste, med Adam "Mango" Pazner hentet ind som analytiker, og Seth "Callout" Mik som ny træner.

Du kan tjekke den nye SSG-line-up i den nordamerikanske ligas første fase, der i øjeblikket er i gang.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold