Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spec Ops: The Line

Spec Ops: The Line-forfatter vil hellere spise knust glas end at lave en efterfølger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spec Ops: The Line vil nok tage sin plads i den moderne spilhistorie som en af de medieoplevelser der bedst tager fat på krigsrelateret PTSD og de traumer soldater kan opleve i felten, men det er desuden uden tvivl det spil som har været mest udfordrende for udvikleren Yager at skabe. Derudover blev spillet yderst velanmeldt, men dette blev ikke oversat til positive salgstal. Derfor, for dem af jer der venter tålmodigt på en efterfølger, så har vi dårlige nyheder.

Spillets hovedforfatter, Walt Williams, der lige nu arbejder på Star Wars Battlefront II, slog endnu en gang fast i at han ikke er interesseret i at arbejde mere på serien. Faktisk ville han hellere "spise knust glas, end at lave en efterfølger".

Dette citat kommer som svar på en fans spørgsmål omkring seriens fremtid på Twitter. Her fortæller Williams at han og Yager ikke ønsker at fortsætte "because it was a brutal, painful development & everyone who worked on it would eat broken glass before making another. Also it didn't sell."

Spec Ops: The Line

Relaterede tekster

Spec Ops: The LineScore

Spec Ops: The Line

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Historien er i centrum, når Yager og 2K Games tager os med til et katastroferamt Dubai. Og heldigvis for det. Læs anmeldelsen her.Indlæser mere indhold