Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Diablo II

Speedrunner gennemfører Diablo II uden at angribe noget

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Speedrunner-kulturen er ganske særlig, og efterhånden formår de indviede at benytte samtlige tricks i bogen, alle kendte smutveje og selvfølgelig at undgå unødige forhindringer. Nu har en speedrunner valgt at løbe igennem klassikeren Diablo II, og det sker ved... ja, slippe for at slå på noget som helst.

HQ

Kotaku kan nemlig berette om speedrunneren DrCliche, der har gennemført et såkaldt "Pacifist Run" i spillet, altså uden at angribe noget som helst, overhovedet. For at kunne komme forbi de få monstre han måtte nedlægge i stedet for at undgå brugte han det grej der kaldes "Of Thorns", der automatisk giver skade igen til de fjender der måtte skade ham. Du kan læse om de resterende taktikker lige her.

Vi her på Gamereactor mener at den slags kræver en helt særlig tålmodighed, så vi tipper gerne hatten i DrCliches retning.

Diablo II

Relaterede tekster

9
Diablo IIScore

Diablo II

ANMELDELSE. Skrevet af Jacob H. Nielsen

Diablo 2 er Blizzards opfølger til Action-RPGÆet Diablo 1996, og det bringer spilleren med tilbage i kampen imod den ultimative ondskab, nemlig Diablo, djævelen selv.Indlæser mere indhold