Dansk
Gamereactor
nyheder
Minecraft

Spencer: "Der er ingen PS5-udgave af Minecraft da vi ikke har dev kits"

PS5-brugere spiller stadig PS4-versionen af spillet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Microsoft er lige nu i fuld gang med at forsøge at overbevise FTC om at de ikke ønsker at tage indhold væk fra konkurerrende platforme som PlayStation. Men når det gælder Minecraft, så er der faktisk ikke nogen dedikeret PS5-udgave, men det mener Phil Spencer er der er en god grund til.

Som IGN skriver har Phil Spencer sagt på vidneskranken, at der ikke er nogen PS5-version, fordi Sony ikke ønsker at sende Microsoft, altså Mojang, de nødvendige dev kits.

"Sony was reluctant to send us development kits for the PlayStation 5 at the same time they were sending them to other developers, which put us at a disadvantage relative to other developers. I think Sony could have sent the development kits to Microsoft just as easy as they sent them to any other publisher."

Naturligvis ønskede Sony at beskytte deres teknologi tidligt i PS5-konsollens levetid, men FTC kritiserede så også Microsoft for ikke at lave en PS5-version senere hen - de har haft tre år.

Minecraft

Relaterede tekster

Minecraft: Xbox 360 EditionScore

Minecraft: Xbox 360 Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Minecraft er landet på Xbox 360 i form af en 360 Edition. Men der mangler noget - eller gør der? Mike og Lee anmelder.

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Karlsson - GR SE

Minecraft har forladt beta-stadiet, og er endelig blevet udgivet rigtigt. Men hvor godt er spilfænomenet egentlig? Vi har testet det grundigt.Indlæser mere indhold