Dansk
Gamereactor
nyheder

Spencer: "Vi har flere Xbox-konsolbrugere end nogensinde før"

Forbrugere benytter konsoller tværs over generationer nu.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Eksperter har tidligere peget på at et af de største problemer ved denne generation er at forbrugere simpelthen er for tilfredse med deres Xbox One eller PlayStation 4, og derfor ikke ser nogen grund til at købe en ny. Sony har estimeret at halvdelen af deres brugere fortsat er på PS4, og vi forventer noget der ligner ovre hos Microsoft.

Det er også derfor at Phil Spencers nyeste kommentar ved IGN Live ikke nødvendigvis er helt ude i skoven. Xbox Series-salg har vist sig at være ret begrænsede, men angiveligt er Microsoft ret tilfredse med deres samlede antal konsolbrugere tværs over generationer.

"Right now, we have more Xbox console users than we've ever had in the history of Xbox. The impact of Game Pass because I watch that, and I love Game Pass. But we also want people to be able to buy games. So I will go back and look. What has happened with our third-party game sales? We're up double digits every year over the last five years on Xbox consoles."

Det er en ret vild udtalelse, hvis altså at der ikke bliver manipuleret med den måde de tæller på, men hvis det passer, så kan det være at de er mere tilfredse med platformens helbred end man ellers skulle tro.

Spencer: "Vi har flere Xbox-konsolbrugere end nogensinde før"


Indlæser mere indhold