Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spider-Man

Spider-Man har solgt over 20 millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kan vist ikke komme som nogen overraskelse, at Spider-Man har været en gigantisk succes for Sony og Insomniac. Ikke bare gjorde det at Sony endelig valgte at købe studiet, men det slog også adskillige salgsrekorder for nogle år siden.

Men det er dog ikke det samme som hårdkogte tal, så derfor er det nu alligvel rart at få serveret nogle opdaterede statistikker om spillet. Faktisk kommer det nyeste tal fra Senior Manager hos Brand Marketing ved PlayStation, David Bull, der for nylig opdaterede sin LinkedIn-profil med følgende:

"Broke sales records with a recognized marketing campaign for Marvel's Spider-Man. Sold 3.3MM units sold in the first three days, and over 20 million units globally".

Altså 20 millioner solgte eksemplarer. Det må siges at være rigtig, rigtig mange, særligt når nu spillet fortsat kun er tilgængeligt på en enkelt platform, eller nok snarere to fra i dag.

Spider-Man

Relaterede tekster

Spider-ManScore

Spider-Man

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden er endelig forbi, og Insomniac Games' mest ambitiøse spil til dato står for døren. Vi har anmeldt det ultimative Spider-Man-spil.Indlæser mere indhold