Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spider-Man

Spider-Man instruktør giver vred opsang til fans der har sendt trusler til Insomniac

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig udgav Insomniac Games en ny trailer fra det kommende PlayStation 5 remaster af Spider-Man, der fås sammen med Ultimate-udgaven af Spider-Man: Miles Morales. Denne trailer bød dog på lidt af en overraskelse, da de har valgt at redesigne Peter Parkers udseende, så han nu ser betragtelig yngre ud.

Det er naturligvis en kreativ beslutning de har truffet, men det er ikke alle der har formået at vise utilfredshed på en afmålt facon. Som instruktør Bryan Intihar har skrevet via Twitter, så har han, og resten af studiet, modtaget dødstrusler fra vrede fans.

"To our Spidey fans: I totally appreciate your passion, but sending me threatening notes that you will "HUNT YOU DOWN AND WE WILL FIND YOU! YOU FIX THIS NOW!" isn't cool. With what's happening in today's world, let's be a force for good and be respectful of each other. Thank you."

Det er ikke første gang at spildesignere får virkelig, virkelig vred modtagelse fra fans, der er dybt passionerede omkring spilmediet.

Spider-Man

Relaterede tekster

Spider-ManScore

Spider-Man

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden er endelig forbi, og Insomniac Games' mest ambitiøse spil til dato står for døren. Vi har anmeldt det ultimative Spider-Man-spil.Indlæser mere indhold