Dansk
Gamereactor
nyheder
Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales' nye opdatering tilføjer ny gratis dragt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I denne nye opdatering får spillere adgang til det nye Advanced Tech Suit helt gratis, og Insomniac har desuden afsløret hvad opdateringen ellers har at byde på. 'Realistic muscle deformation' ifølge Insomniacs Twitter konto på bestemte suits for PS5 spillere.

Hvad 'Realistic muscle deformation' så præcis indebærer er ikke helt til at sige med sikkerhed endnu, men jeg antager, at det har nået at gøre med hvordan Morales' muskler og krop bevæger sig i nogle af dragterne? Hvis I ikke har fået svinget igennem New York endnu som Miles Morales, så har I ingen undskyldning nu ikke at hoppe i den nye Advanced Tech dragt og benytte Spider-Man's nye venom kræfter til at holde New York sikkert.

Insomniac fortalte, at Spider-Man: Miles Morales havde solgt over 4.1 millioner eksemplarer sidste år, og at de ville blive ved med at udgive opdateringer i fremtiden - inklusiv én som tilføjer en 60 FPS løsning med ray tracing. Der er masser af godt til Spider-Man i den nærmeste fremtid, og for alt nyt om Insomniacs web-svinger, hold jer opdateret på Gamereactor.

Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales

Relaterede teksterIndlæser mere indhold