Dansk
Gamereactor
nyheder
Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales solgte 4.1 millioner eksemplarer sidste år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I Sonys seneste finansielle rapport annoncerede firmaet, at Marvel's Spider-Man: Miles Morales havde solgt 4.1 millioner eksemplarer til og med d. 31 december 2020. Selvfølgelig kan det mindre spil ikke helt hamle op med sin storebror, som i løbet af sine første tre dage solgte 3.3 millioner eksemplarer, men hvis man tager Miles Morales størrelse i betragtning, så er tallene meget imponerende.

Spillet udkom som en lanceringstitel til den længe ventede nye generation af PlayStation - PS5, og havde nu ikke længere den kække originale Spider-Man, Peter Parker, i hovedrollen men fulgte derimod en ny protagonist, Miles Morales, som forsøgte at udfylde Parkers Spider-Man støvler. Udover det nye Miles Morales spil, udkom der også en Ultimate Edition af det originale Spider-Man spil fra 2018 på den nye konsol.

Insomniac har stadig ikke bekræftet hvorvidt der er noget DLC i vente til Miles Morales, og lige pt. er udviklerne i gang med at færdiggøre Ratchet & Clank: Rift Apart, som gerne skulle udkomme senere i år.

Spider-Man: Miles Morales

Relaterede teksterIndlæser mere indhold