Dansk
Gamereactor
nyheder
Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales solgte 70% færre eksemplarer end det første spil ved lanceringen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Godt nok kan man nok ikke helt betragte Spider-Man: Miles Morales som en slags 2'er, men det er dog delvist en efterfølger til en af de mest populære PlayStation-eksklusiver til dato. Derfor er det lidt overraskende at se at salgstallene for spillet er markant lavere end da netop Spider-Man blev lanceret for nogle år siden.

SuperData har samlet data sammen fra det digitale salg fra november måned, hvor spillet udkom, og har afsløret at spillet solgte omtrent 663.000 digitale eksemplarer på tværs af både PlayStation 4 og PlayStation 5.

Dette står i stærk kontrast til de. 2.2 millioner digitale eksemplarer det originale Spider-Man rykkede i løbet af sin første måned på de digitale butikshylder, faktisk er det 70% færre eksemplarer.

Og hvorfor forholder det sig sådan? TheGamer mener at det kan skyldes at spillet primært er blevet markedsført som PS5-titel, og at udbudet på denne har været ekstremt utilfredsstillende. Ligeledes kan det skyldes, at der netop er tale om et spin-off, snarere end en efterfølger.

Hvorfor tror du at tallene er lavere?

Spider-Man: Miles Morales

Relaterede teksterIndlæser mere indhold