Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spider-Man

Spider-Man-instruktør kommenterer på ændret Peter Parker-udseende i PS5-version

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig udgav Insomniac og Sony en trailer fra den kommende PS5-version af Spider-Man, der fås som en del af Ultimate-udgaven af Spider-Man: Miles Morales. Her blev det afsløret at de har ændret Peter Parkers udseende, så han ser yngre ud, og beslutningen viste sig at være kontroversiel.

Dette har fået instruktøren bag spillene, Bryan Intihar, til at kommentere på sagen via en besked på Twitter. Her slår han fast at dette er en beslutning de selv har vendt og drejet, og at det ikke bare er noget de har fundet på i sidste øjeblik.

"Today's news about the new Peter Parker face model has surprised some of you, and we at Insomniac totally understand your reaction. Heck, it even took me a awhile to get used to Peter's new look. But as we discussed the franchie's future and moving to the PS5, it quickly became apparant that delivering even more beliveable-looking characters made finding a better facial match for actor Yuri Lowenthal - who we all love as Peter - necessity."

Netop stemmeskuespiller Yuri Lowenthal er mindre forstående, og har skrevet følgende:

"I just hope y'all are as fired up about voting and fighting white supremacy as you are about Peter Parker's face."

Spider-Man

Relaterede tekster

Spider-ManScore

Spider-Man

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ventetiden er endelig forbi, og Insomniac Games' mest ambitiøse spil til dato står for døren. Vi har anmeldt det ultimative Spider-Man-spil.Indlæser mere indhold