Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Ghosts

Spil COD: Ghosts med os for sidste gang i GR Friday Nights

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I morgen bliver den sidste gang, vi spiller Call of Duty: Ghosts i GR Friday Nights. Ikke fordi vi dropper Call of Duty, slet ikke - men fordi efterfølgeren Advanced Warfare som bekendt udkommer i næste uge.

Vi spiller på Xbox One, og der er DLC-koder til character packs på højkant. Som altid starter vi klokken 17 - se mere på GR Friday Nights på Facebook.

Apropos Advanced Warfare, så kaster vi os over det nye Call of Duty i en ekstralang Gamereactor Live-udsendelse på mandag. Fra klokken 13 og otte timer frem spiller vi udelukkende Advanced Warfare på livestreamen. Det vil du ikke gå glip af!

Call of Duty: Ghosts

Relaterede tekster

Call of Duty: GhostsScore

Call of Duty: Ghosts

ANMELDELSE. Skrevet af Johannes Leander

Årets udgave af verdens største spilserie tordner i dag ud på spilhylderne. Vi leverer to karakterer med både PlayStation 4 og current gen.

Esportsspecial: Call of Duty

Esportsspecial: Call of Duty

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Gamereactors faste læser har sikkert hørt om det årlige verdensmesterskab i Call of Duty - GRTV har nemlig dækket det ved flere lejligheder. Activision selv har bakket op...

Farvel til CoD: Ghosts, nyheder og meget mere

Farvel til CoD: Ghosts, nyheder og meget mere

NYHED. Skrevet af Lee West

Vi er sikre på at en del gamere ser frem til endnu en rutsjebanetur i Activisions nyeste afsnit af deres populære skydespilsserie. Vi sagde pænt farvel til Call of Duty:...Indlæser mere indhold