Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Crackdown 2

Spil er for nemme nutildags

Mener Crackdown 2-udvikler

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For mange fokusgrupper har gjort moderne spil alt for nemme at gennemføre. Det mener Billy Thompson, der er creative director hos Ruffian Games, der barsler med Crackdown 2.

"Jeg er bekymret for at vi er ved at lave spil, der potentielt er for nemme at gennemføre", siger han til CVG. "Jeg mindes glædeligt de dage hvor spil til Spectrum kunne være sindssygt vanskelige at komme igennem".

Det betyder dog ikke at Crackdown 2 bliver afsindigt svært. "Jeg ved vi ikke kan lave spil med den slags sværhedsgrad længere. Vi sigter efter så bredt et publikum, at det ville være kommercielt selvmord", siger Thompson, der dog stadig er glad for tanken om at lave et spil så svært, at det også udgjorde en udfordring for udviklerne selv at gennemføre det.

Crackdown 2

Relaterede tekster

5
Mere Crackdown til Xbox One?

Mere Crackdown til Xbox One?

NYHED. Skrevet af Lee West

Crackdown var måske en af denne generations mest vellavede sandkasser: en kort men underholdende historie og masser af ekstra spiltid til Orb-huntere. Og det er netop...Indlæser mere indhold