Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 13

Spil FIFA og vind en Xbox 360 og spil søndag!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi bliver sjældent overraskede her på redaktionen, men Microsofts konkurrence, der løber af stablen i Illum, København i denne weekend har formået at efterlade os mundlamme.

Det her kan enten vise sig, at blive den dyreste event i lange tider eller byde på verdens bedste FIFA-spiller og vanvittigt heftige kampe.

Ganske enkelt får du en Xbox 360, hvis du vinder en FIFA-kamp. Eller et spil for at score et mål, selvom du taber. Der er ikke et synderligt begrænset antal Xbox-maskiner i puljen og der er masser af spil, så det handler helt enkelt om at være ferm til FIFA.

Søndag den 21. april kl. 11.00 - 15.00 afholder Microsoft deres ganske vanvittige FIFA- konkurrence i Windows Showroom i Illum.

Her kan du spille mod en repræsentant fra Microsoft. Hvis du vinder en kamp i FIFA 13 mod deres spiller, får du som allerede beskrevet en Xbox 360 i præmie. Herudover vinder du et Xbox spil for hvert mål du scorer - også selvom du ikke vinder kampen.

Tilmelding sker på dagen i Windows Showroom i Illum.

Konkurrencen bliver afholdt:
Søndag 21. april 2013 Kl. 11.00 - 15.00
Windows Showroom Illum Østergade 52 1001 København K

FIFA 13
Farven grøn har aldrig været mere passende

Relaterede tekster

FIFA 13Score

FIFA 13

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Damholt

Jonas har spændt de virtuelle snørrer og indtaget grønsværen i dette års udgave af FIFA, der fortsætter seriens successtime.Indlæser mere indhold