Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Heroes of the Storm

Spil Heroes of the Storm med en ven og få belønninger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den nuværende begivenhed i Heroes of the Storm er stadig aktiv, men det afholder ikke Blizzard far allerede at annoncere den næste.

Malthael, der er slutbossen i Diablo III: Reaper of Souls, kommer snart til Heroes of the Storm, samtidigt med at den nye Necromancer-klasse også er på vej til Diablo III: Reaper of Souls, har Blizzard nu annonceret en ny begivenhed der vil give belønninger til begge Blizzard-spil.

I den nye begivenhed skal du spille 15 kampe med en ven, enten mod computeren, Quick Match, Ranked eller Unranked, hvor du skal spille alle kampene som en Diablo-helt.

Lykkedes dette vil du få følgende belønninger:

Heroes of the Storm: Leoric's Phantom (hest), 1x Epic Loot Chest
Diablo III (pc-udgaven): Ghost Kerrigan Wings

Kerrigan's vinger vil først blive tilgængelige i spillets næste opdatering, hvor Necromanceren også bliver tilgængelig, så du skal ikke være bekymret over at du ikke har modtaget dem.

Læs mere om begivenheden her.

Heroes of the Storm

Relaterede tekster

Heroes of the StormScore

Heroes of the Storm

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Anders er for alvor gået i dybden med Blizzard's bud på den moderne MOBA, og kan nu levere en dom.Indlæser mere indhold